Önfejlesztő műhely azok
számára, akik a személyes
életükben szeretnének
változásokat

Üdvözöllek! Gergely Györgyi vagyok, közel harminc éve foglalkozom emberekkel – kezdetben tanárként, majd coachként,
trénerként -, céges környezetben és magánéleti helyzetekben egyaránt. Amennyiben elégedett, boldog, kiegyensúlyozott életre vágysz, örömmel támogatlak, hogy megvalósíthasd.

Módszerek, amikkel dolgozom:
 • business és life coaching
 • önismereti csoportfoglalkozások
 • tematikus tréningek
 • SZÍNEZD ÚJRA AZ ÉLETED! - interaktív előadássorozat és önfejlesztő műhely

Bármelyik eszközzel dolgozom, inspirálni, támogatni tudlak abban, hogy hozzáférj ahhoz a belső tudáshoz, kreativitáshoz, szeretethez, ami ott rejlik benned csak felfedezésre vár, és amiknek segítségével megvalósíthatod az álmaidat.

Küldetésem

Tudom, hogy minden tudás és tapasztalat a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy kihozd a legjobbat magadból. Úgy támogatlak, hogy lehetőséget teremtek arra, hogy figyelhess befelé, meghalld és támaszkodj az érzéseidre, belső hangodra, hogy tudj őszintén szembenézni magaddal. Inspirálni tudlak abban, hogy legyen hited, erőd, bátorságod „védőháló” nélkül belelépni az ismeretlenbe, új felfedezéseket tenni, és ezek mentén cselekedni.

Számomra a legnagyobb boldogság, mikor azt látom, hogy a közreműködésemmel, támogatásom nyomán "kivirágzik" a klienseim élete. Ilyenkor az ő sikerük, örömük, elégedettségük az enyém is.
A hajtóerőm, hogy mély elköteleződéssel hiszek a változásban, a fejlődésben, a felelősségvállalásban, az egyediségben és a kreativitásban, a tudatosságban, a szeretetben és az ÖRÖMTELI ÉLETben.

SZÍNEZD ÚJRA AZ ÉLETED!

Interaktív előadássorozat és önfejlesztő műhely
(Ami a tankönyvekből kimaradt… – önismeret alapú életvezetés)


Az előadássorozat és műhelymunka során lehetőséged lesz a témákat egészen MÁS, új nézőpontokból megvizsgálni, úgy, ahogyan sem az iskolában, sem a szüleink nem tanították nekünk.
A témák megbeszélésén túl, személyre szabott figyelemben részesülsz, foglalkozunk az egyéni megéléseiddel, tapasztalásaiddal, helyzeteiddel is. Mindezek mentén az ÚJSZERŰ MEGVILÁGÍTÁS lehetőséget ad arra, hogy ÚJ MEGOLDÁSOKat találj életed problémáira, annak érdekében, hogy ÚJ LENDÜLETet kapj!

Az előadássorozat témái:
 • Hogyan élhetünk egyensúlyban önmagunkkal és a környezetünkkel? I-II.
 • Éled vagy túléled az életed?
 • Törvényszerűségek az életünkben I-II.
 • Hibázás és tökéletességre törekvés
 • Őszinteség – image építés – játszmák
 • Kapcsolatok, párkapcsolat – másképpen I-II.
 • Félelmek, aggodalmak és illúziók
 • Konfliktusok – elfogadás – megbocsátás
 • Egészség és betegség

Ha valódi és ÁTÜTŐ VÁLTOZÁST szeretnél az életedben, ahhoz fontos, hogy adj időt magadnak! Ezért a program 12 alkalomból áll.
A sorozat témái egymásra épülnek, emiatt fontos a jelenléted lehetőleg minden alkalommal, hiszen egy ZÁRT CSOPORTBAN fogunk együtt dolgozni.
(Az első alkalom után lehetőséged lesz átgondolni, hogy szeretnéd-e folytatni, illetve a 2. alkalom után -az intimitás megőrzése érdekében- lezárjuk a csoportot a további jelentkezők előtt.)

Időtartam: 12 alkalom (kéthetente 2-2,5 óra/alkalom)

Milyen helyzetekben érdemes hozzám fordulnod?

 • Amennyiben megakadtál az életed valamely területén (pl. munka, karrier, magánélet, párkapcsolat, stb.)
 • Ha valamiért nem tudod elérni kitűzött céljaidat
 • Esetleg kapcsolataidat konfliktusok tarkítják
 • Ha folyton hasonló - nem kívánt - szituációkban találod magad
 • Amennyiben elégedetlen vagy jelenlegi helyzeteddel és nem találod a megoldást
 • Netán egészségi problémáid vannak
 • Változtatnál, de nem tudod hogyan
 • Vagy csak egyszerűen egy örömtelibb életre vágysz…

A program végére garantáltan ÚJ MEGÉRTÉSEKRE JUTSZ, és új fordulatot vehet végre az életed!

Visszajelzések korábbi műhelymunkákról, life coachingokról:

Életem egyik legjobb lehetősége volt ez a tanfolyam. Nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért és sajnálom, hogy véget ért. Voltak benne fájdalmas felismerések, szembesülések, de nagy AHA élmények, megkönnyebbülések, összeborulások is.
Én személy szerint mostanra értem meg ezeknek az ismereteknek a befogadására, alkalmazására, bár egy részével már évekkel korábban is találkoztam.
Mélyen megérintett az, hogy a csoporton belül mennyire hasonló problémákkal küzdünk és épp ezért nagyon inspiráló volt mások próbálkozásaiból, sikereiből is tanulni.

M. Beáta

Nagyon hálás vagyok ezért a kurzusért. Jó volt, hogy egyre jobban ráhangolódtunk egymásra, több nézőpontból láthattunk egy adott problémát-feladatot. Biztonságban éreztem magam közöttetek, bízhattam bennetek, és ez sok erőt adott. Mindezt egy stabil vezetővel, aki profi módon tartotta kézben a szálakat. Egyfajta "esszencia" voltál, Györgyi.
Mennyire volt hasznos? Nagyon. Más szemmel nézek (és látok is J) dolgokat, a világot, magamat, időt hagyok a változásra, fejlődésre, hiszen az sokszor fájdalommal jár együtt.
Nagyon-nagyon jó volt veletek lenni, együtt munkálkodni, tapasztalni.
Nagyon-nagyon köszönöm Györgyi, ezt a lehetőséget, a munkádat, a személyiséged, a tanításaidat, példáidat. Ezt a tanfolyamot receptre kellene írni.

Z. Emília

„ Nagy örömmel és lelkesedéssel vettem részt a Színezd újra! kurzusodon. Hihetetlenül sokat profitáltam oktatóként és magánemberként is. Szinte minden nap eszembe jutnak az ottani gondolataink, közös megállapításaink és az általad felvázolt példák, útmutatások. Mivel minden új információt, módszertant át tudtam ültetni a saját életembe, egyszerűen és sokrétűen tudom kamatoztatni a megszerzett tudást. Sokszor éreztem úgy magam, mintha egy titkos tudományokat ismerő társaság tagja lennék, ahol a résztvevők pillanatok alatt megnyíltak egymásnak és legmélyebb titkaikat, félelmeiket is kimondták egymás előtt. Soha nem jutott eszembe, hogy rossz kezekbe kerülnek az ott elhangzott személyes információk, annak ellenére, hogy többen ismeretlenek voltunk a másik előtt. Ezeket a gátlásokat a Te jelenlétednek köszönhetően sikerült feloldani.
Örülök, hogy részese lehettem az előadásaidnak és művelője az ott hallottaknak, tanultaknak. Szívem szerint mindenkinek kötelezően előírnám a kurzus elvégzését.
Sok sikert, erőt, kitartást kívánok a további munkádhoz és bízom benne, hogy sokan erősítik a későbbiekben is azok táborát, akik Neked köszönhetően „új színekben” látják a világot.”

Sz. Andrea

„2015. novemberében kezdtem el járni a Színezd újra életvezetési tanfolyamra. Mi egymás között csak Szeánsznak hívtuk ezeket az alkalmakat, mert minden egyes összejövetel egy nagyon bensőséges, meghitt légkörben zajlott. Sosem fogom elfelejteni az első alkalom után mit mondott Györgyi: „Gondoljuk át, hogy jönni akarunk-e a következő alkalomra, mert aki rálép erre az útra, már soha többet nem akar visszafordulni.” Ez így is lett. Rengeteg mindent tanultam az elmúlt fél év alatt, és van egy jó hírem, nincs vége! Bár nem könnyű tudatosnak lenni, és tudatosan cselekedni, de jó érzés tölt el, hogy mindig van más választásom.”

T. Andi

„Hogy milyen volt a Színezd újra? Nehéz ezt leírni. Inkább az érzéseimnek adok "betűket".
Az első alkalom: izgalom, félelem.
A következő alkalmak: sírás – feloldozás – ráeszmélés - szembenézés önmagammal – elfogadás - nyitni a megoldás felé.
Hol tartok most?
Két kapcsolatomban haladok előre, jó irányban, ami nekem nagyon fontos.
A harmadik én magam lennék. Rájöttem, ÉRTÉKES EMBER vagyok.
KÖSZÖNÖM!!!”

L. Mária

"Várandósságom elején kezdtem el a kurzust, és nagyon sokat segített, hogy tudatosan, önmagamra és a belső hangokra figyelve tudjam ezt az időszakot és annak minden gyönyörűségét és nehézségét megélni. Nemcsak tudást szereztem, hanem kézzel fogható technikákat is tanultam. Az első találkozó óta lassan eltelt egy évben néhány technikát napi szinten használok. Egy érdekes utazás volt saját magammal saját magam felé, és ennek az utazásnak azóta sincs vége."

L. Lilla

„A Színezd újra egyszerűen fantasztikus! Nemrégiben kollégáimmal végeztük el a képzést, ami mindannyiunk személyiségén jelentős pozitív irányú változást generált. Györgyi egyénisége magával ragadja az embert, csakúgy, mint az általa megálmodott kurzus. A jól felépített tematika mentén haladó képzés alatt trénerünk, mindennemű tolakodást mellőzve ébresztett rá minket a bennünk rejtőzködő sztereotip önkorlátozó hiedelmeinkre, és arra is, hogy ahogyan a probléma, úgy annak megoldása is bennünk lakozik. A kérdés csak az, hogy hajlandóak vagyunk-e felhasználni az elénk tárt útmutatásokat, és tudatosan változtatni magunkon önnön boldogságunkért.
Ha egyszerűen szeretnék fogalmazni, azt mondanám: „Kaptunk egy receptet a boldog és sikerekben gazdag élethez”. Jómagam csak két dolgot bánok. Az egyik, hogy nem korábban vettem részt a tanfolyamon, a másik pedig, hogy egyelőre nem indult el a folytatása! Ez a kurzus rengeteget adott nekem és azt gondolom, hogy valamennyi résztvevőnek egyaránt. A magam részéről ezúton is szeretném kifejezni hálás köszönetemet Györgyinek, és egyúttal szeretném szívből ajánlani mindenkinek ezt a valóban fantasztikus tanfolyamot!”

K. Zoltán

A közeledben nem lehet elbújni, belátsz minden titkos szobába:) A kérdéseid felpiszkálják az elfedett dolgokat, muszáj szembenézni ..... saját magunkkal.
A választás nyitva előttünk.
Köszönöm még egyszer az együttléteket, a számomra nagyon beszélő metaforákat, a vesébelátó tekintetedet, a kézfogásokat, és az ölelést.

V. Lilla

A személyes példáid, ahogy te megtapasztaltál, megéltél és megoldottál helyzeteket a saját életedben, az a hitelességedet erősítette. Megerősítette azt, amit tanítasz, hogy „ne akarjunk tökéletesnek látszani”.
A profizmusod pedig ott jött elő, ahogy az általunk felvetett problémákra reagáltál, ahogy egy-egy jól irányzott kérdéssel próbáltál megvilágítani dolgokat, felnyitni a szemünket, és a megoldáshoz közelebb vinni bennünket.
A csoporttal azért volt jó együtt dolgozni, mert sokszor az ő helyzeteikkel kapcsolatos kérdéseink, reakcióink által értettem meg azt, amit éppen akkor vagy előzőleg tanítottál.
A kurzus nekem sok újat adott. Néha voltak olyan mondataid, amelyekhez hasonlót már hallottam máshol, mástól, itt ezek mégis teljesen más értelmet nyertek.

K. Anikó

Györgyi segített megtalálni a belső hangomat. Ez az a hang, amit sokszor meg sem hallunk, vagy ha meg is halljuk, nem veszünk róla tudomást.
Nyughatatlan útkeresőként korábban több nagyszerű terapeutával is dolgoztam, de mára már csak Györgyi támogatásával járom az utamat. A közös munka során sikerült igazán mélyre mennem az önismeretben. Ezen az önismereti úton feneketlen mélységeket jártam be és óriási katarzisokat is megéltem. Miközben ez rengeteg erőt adott, Györgyi egy olyan tudással vértezett fel, aminek mentén ma már merem definiálni, hogy mit jelent számomra a szabad, hiteles és boldog élet.

Perjési Petra, 30, London, kreatív projektvezető

Amikor veled dolgoztam, eleinte arra számítottam, segítesz megoldani a nehézségeket. Aztán be kellett látnom, hogy nem. Azokat nekem kellett/kell megoldanom.
Rájöttem, hogy minden rajtam múlik a jó és a rossz is, ezt nagyon nehéz volt elfogadni... De ez van.
Az együtt töltött foglalkozások nagy hatása rám, hogy elfogadom bármi is történik, előbb utóbb úgyis meglesz a magyarázata, miért történt úgy. Ráadásul a változások mindig hoznak jó dolgokat, sőt rá kellett jönnöm, mindig jobbat, mint ami előtte volt.

B. Erika, gazdasági vezető

Györgyit magánéleti válsághelyzetben kerestem fel. Nagyon gyorsan segített megértenem, hogy a párkapcsolati nehézségeim megoldásához első sorban saját önismereten és reflexión, magamon keresztül vezet az út.
Györgyi közvetlen és feszélyezetlen stílusával a lényegre tereli a szót. Ne várj tőle tanácsokat, de számíts kérdéseire amelyek - ha néha nagyon nehéz vizekre is terelnek - segíteni fognak abban, hogy saját magad fedezd fel problémád gyökerét.
Ha vállalod magad, és a coaching folyamat kihívását, a vele végzett munka egy olyan út kezdete, amely - kellő kitartással - egy teljesebb élet irányába vezet.

Dániel, 35, nemzetközi szervezetnél dolgozom